Welkom in mijn huis

 

 

Mijn naam is Nikolay Komitov; ik kom uit Bulgarije. Daar ben ik geboren en opgegroeid tot mijn 43ste jaar. In Bulgaraije heb ik een kind van 24 jaar die op dit moment bij zijn moeder woont.

In 2011 ben ik naar Nederland gekomen samen met mijn broer voor werk, want in mijn vaderland was er weinig werk. Ik ben als zzp-er begonnen in april 2011.

Het was moeilijk om werk te vinden. Zo heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Sinds februari 2013 werk ik bij Europa Cars.

Europa Cars heeft mij in contact gebracht met een makelaar. De makelaar heeft mij geholpen aan een flat in ‘s-Hertogenbosch.

Als je in mijn huis in de gang bent, is aan de linkerkant de keuken, aan de rechter kant van de keuken is mijn slaapkamer, en aan de linkerkant is de badkamer.

De woonkamer is aan de voorkant, deze is licht en ruim; er staan twee banken en een eettafel met stoelen voor bezoek.

Er staat een kast met standbeelden, en in de vensterbank staan bloemen voor het raam.

Ik heb ook vrienden; wij helpen elkaar hier in ‘s-Hertogenbosch. Ze hebben mij geadviseerd naar de bibliotheek te gaan om de Nederlandse taal te leren.

Ik probeer mijn taal te verbeteren en ik leer de taal in de bibliotheek. Daar ben ik een jaar geleden begonnen. Ik vind het fijn om daar de taal te leren.

Ik vind het fijn om hier in Nederland te leven, omdat je hier in Nederland een beter leven kunt hebben.

 

 

IMG_0225


Geef een reactie